Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παρακρατούν αναδρομικά από όλους τους εργαζομένους την ειδική εισφορά προς τους ανέργους και δεν έχουν υπογράψει ακόμα την υπουργική απόφαση!

Παράνομη και άθλια η παρακράτηση τη έκτακτης εισφοράς των εργαζομένων για τους ανέργους! Τόσο καιρό παρακρατούν από τους εργαζόμενους και μάλιστα αναδρομικά από 1/1/2011 την εισφορά των εργαζομένων για την ενίσχυση των ανέργων και όχι μόνο δεν έχει δοθεί ούτε ευρώ, αλλά η σχετική υπουργική απόφαση δεν έχει καν υπογραφεί!
Τόσους μήνες δηλαδή, παρακρατούν μια εισφορά χωρίς να υπάρχει επίσημη υπογραφή και μάλιστα αυτά τα ποσά δεν έχουν καταλήξει ακόμα στους .... ανέργους της χώρας που σηκώνουν μόνοι τους το βάρος της άθλιας πολιτικής που ακολουθείται τόσο καιρό στην Ελλάδα.
Με το άρθρο 44 ν. 3986/2011, συστάθηκε στον ΟΑΕΔ ο Ειδικός Λογαριασμός Ανεργίας υπέρ των Αυτοτελώς και Ανεξαρτήτως Απασχολουμένων, με σκοπό την χορήγηση επιδόματος ανεργίας για όσους εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες κλείνουν τις επιχειρήσεις τους.
Με την ίδια διάταξη θεσπίστηκε και μηνιαία εισφορά ύψους 20 € το δίμηνο, που καταβάλλεται από όλους τους εμπόρους και τους ελεύθερους επαγγελματίες υπέρ του συγκεκριμένου λογαριασμού.
Σκεφτείτε ότι φέτος η εισφορά παρακρατείται απευθείας από το μισθό και ταυτόχρονα αναδρομικά για το 2011.
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε σχετική επιστολή στον Γ. Βρούτση για να υπογραφεί επιτέλους αυτή η απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ