Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

«Μέγιστη θεσμική απρέπεια» για τον ΣΥΡΙΖΑ η μη συνάντηση Γιούνκερ-Τσίπρα

«Μέγιστη θεσμική απρέπεια και προσβολή της Δημοκρατίας» χαρακτήρισε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης το γεγονός ότι ο προέδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, δεν συμπεριέλαβε στις επαφές του στην Αθήνα συνάντηση με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε απευθύνει εδώ και μία εβδομάδα επίσημο αίτημα στον κ. Γιούνκερ, αλλά -όπως είπε- «η ηγεσία της ΕΕ προτιμά να ... συνομιλεί με όσους θεωρεί βολικούς».
Ο κ. Γιούνκερ φτάνει στην Αθήνα το μεσημέρι και στις 17:30 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά. Μετά το τέλος της συνάντησης, θα γίνουν οι επίσημες δηλώσεις.
Ο πρόεδρος του Eurogroup θα επισκεφθεί το Μουσείο της Ακρόπολης, όπου το βράδυ ο πρωθυπουργός θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του.
Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ