Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Τελικά ακούν το λαό…;;; Του Νίκου Δ. Καβουρίνου

Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, δύσκολες από κάθε άποψη. Βλέπουμε οικογένειες να καταστρέφονται, επιχειρήσεις να χρεοκοπούν, νέοι άνθρωποι να ξενιτεύονται, και πολλά άλλα. 
Η τύχη της χώρας και κατ΄ επέκταση και του λαού, είναι στα χέρια των πολιτικών που αποφασίζουν για το πώς η χώρα θα βγει από το δύσκολο και μακρύ τούνελ που έχει μπει. Στις τελευταίες δύο εκλογές ο λαός έδειξε την απογοήτευσή του προς τα κόμματα και τους πολιτικούς, που τους θεώρησε κύρια υπεύθυνους για την δημιουργία όλης αυτής της κατάστασης. 
Είδαμε μεγάλα ποσοστά κομμάτων να γκρεμίζονται, είδαμε να προσφεύγει ο λαός σε άκρα και πιστέψαμε προς το παρόν ότι κάποιοι θα λάμβαναν σοβαρά τα μηνύματα της κάλπης. Δυστυχώς όμως βλέπουμε τα αντίθετα. 
Αφορμή για το σχόλιό μου, ο .......... ορισμός των γενικών γραμματέων, αλλά και άλλων διευθυντικών στελεχών στην δομή του κρατικού μηχανισμού.
Όλους αυτούς που ο λαός άφησε εκτός βουλής, ήρθαν αυτοί που «μπήκαν μέσα» να τους ανταμείψουν και να τους δώσουν θέσεις κλειδιά. Τελικά είτε θέλει, είτε δεν θέλει ο λαός κάποιους, το «σύστημα» έχει αποφασίσει να τους χρησιμοποιήσει ή αξιοποιήσει, ή όπως αλλιώς θέλετε να το πούμε. Οι ίδιοι άνθρωποι ανακυκλώνονται, αυτοί που οδήγησαν την χώρα σε αυτή την κατάσταση και δυστυχώς δεν αξιοποιούνται νέοι και άνθρωποι της αγοράς, ώστε να δούμε κάτι να αλλάζει. Πρέπει όλοι να έχουν περάσει από κάποιο ψηφοδέλτιο, ώστε να λάβουν θέση. Και έτσι, η βούληση του λαού, πετάγεται στον κάλαθο των αχρήστων!!!

Νίκος Δ. Καβουρίνος
Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ