Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Παρουσίαση ευρεσιτεχνίας συμπατριώτη μας, πρώην μαθητή ΤΕΕ Καινουργίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Α.Τ.Ε.Ι.  Πάτρας διοργανώνει εβδομάδα ευρεσιτεχνίας   καινοτομίας  από
 27 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου.  
Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί ευρεσιτεχνία με θέμα   “ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ” η οποία αφορά την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών κλιματισμού σε περίπτερα, φυλάκια, εκδοτήρια εισιτηρίων και άλλους μικρούς χώρους έως 9 τ.μ.    
Η συσκευή αυτή εξασφαλίζει υγιεινές συνθήκες σε όσους βρίσκονται μέσα σε αυτούς τους χώρους, με μικρό κόστος λειτουργίας χωρίς να καταλαμβάνει ωφέλιμο χώρο.
Η παρουσίαση θα γίνει από τον σπουδαστή  του τμήματος Μηχανολογίας Λιαροκάπη Β. Άρη την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 και ώρα 9:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΤΕΙ Πάτρας.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Άρης Λιαροκάπης, κατάγεται απο το Περιστέρι Τριχωνίδας και ήταν μαθητής του ΤΕΕ Καινουργίου, έλαβε πτυχίο στην ειδικότητα "ψυκτικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων" όπου και εισήχθη στο ΑΤΕΙ Πατρών ύστερα απο πανελλαδικές εξετάσεις.
Για να σπουδάσει ξεπέρασε προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές, γραφειοκρατικές και εκπαιδευτικές δυσκολίες, χάριν στη δική του θέληση και τη στήριξη του σχολείου την εποχή που ήταν μαθητής και κατά  την φοίτηση στα ΤΕΙ και στην ερευνητική του προσπάθεια, όπου έφτασε στην ολοκλήρωση της ευρεσιτεχνίας του με επιτυχία... 
Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ