Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΜΗΛΑΣ: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος Αγγελοκάστρου, Δήμου Αγρινίου



Χωρίς να φταίω ντρέπομαι να κυκλοφορήσω στο χωριό.


Σε πλήρη εγκατάλειψη και αφανισμό το Αγγελόκαστρο απ’ άκρη σ΄ άκρη. Ένας ακόμα έρμος τόπος, έρμαιο στους δοκιμαστικούς σχεδιασμούς του Καλλικράτη. Κι όταν ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος ενός τόπου λέει τέτοια κουβέντα….Ε! τότε ποια περισσεύουν και οι σχολιασμοί. Δείτε και μόνοι σας την προσφορά του Δήμου Αγρινίου , στην τοπική μας κοινωνία και το χωριό

Ξερή κι απότιστη η λίγη πρασινάδα στο μνημείο των πεσόντων έξω απ’ το Δημαρχείο. Έρχονται ακόμα από το Αγρίνιο να βάλουνε τα λάστιχα.

15000 χιλιάδες ευρώ κόστισε το γκαζόν στου νηπιαγωγείου το προαύλιο. Ιδού τώρα και η κατάληξή του.




Εδώ, σε μια βδομάδα στην εξέδρα της πλατείας θα στήσουν την εικόνα των Αγίων Αποστόλων στο τρισάγιο της λιτάνευσης. Και θα ’ναι ξένος κόσμος που έρχονται κάθε χρονιά. Ωραίο θέαμα βρομιάς θα έχουν ν’ αντικρίσουν.



Δήμαρχε Μοσχολιέ μετά της εκλογές, πες μου την ημερομηνία που ξαναπέρασες από το Δημαρχείο Αγγελοκάστρου. Ουστ από δω δέσμιοι της καρέκλας.


Εφημερίδα Αγγελοκάστρου το ΚΑΣΤΡΟ. Κώστας Μπούτιβας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ