Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΔΟΕ

Θα τους δείτε πάλι να περνάνε απ’ τα σχολεία σας, θ’ ακούσετε  πάλι τ’ αδύνατο χτύπημα στην πόρτα σας την ώρα που εσείς κάνετε μάθημα για να σας  θυμίσουν πως είναι  εδώ, πως «πάντα» ήταν αλλά… βλέπεις οι συνθήκες, οι υποχρεώσεις, το τρέξιμο… Για να σας θυμίσουν πως δε σας έχουν ξεχάσει όπως και ότι ποτέ δεν ξέχασαν πόσο «δύσκολο» ήταν για αυτούς τότε που σας «βοήθησαν» να πάρετε αυτή την απόσπαση που δικαιούσαστε, ώστε να νιώσετε υποχρεωμένοι απέναντί  τους. Καμιά υποχρέωση συνάδελφοι δεν τους έχουμε! Αυτοί μας έχουν που τόσα χρόνια τους ανεχόμαστε! Η μόνη υποχρέωση που έχουμε είναι απέναντι στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στους μαθητές μας. Η μόνη υποχρέωση που έχουμε είναι να θέσουμε τις βάσεις για ένα άλλο συνδικαλιστικό κίνημα που να υπηρετεί  τα συμφέροντα όλης της κοινωνίας κι όχι τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός και μάλιστα με όρους κυβερνητικού – κομματικού συνδικαλισμού. Αυτοί που χρόνια έχουν να πατήσουν το πόδι τους μέσα στην τάξη πότε αποσπασμένοι από ‘δω κι από ‘κει πότε ως αιρετοί πότε ως διευθυντές, θα σας ζητήσουν την ψήφο σας για να σας «εκπροσωπήσουν» τάχατες στο συνέδριο της ΔΟΕ. Για τον εαυτό τους θέλουν να πάνε, να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να προωθήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις φιλοδοξίες, ώστε να γίνουν αύριο σύμβουλοι ή διευθυντές. 
Οι παρατάξεις τους διοργανώνουν εκπαιδευτικά συνέδρια και χαριεντίζονται ανταλλάσοντας φιλοφρονήσεις και κολακείες με νυν και πρώην υπουργούς και υφυπουργούς, τομεάρχες και λοιπούς παρατρεχάμενους γραμματείς και φαρισαίους, την ώρα που η εργαζόμενη πλειοψηφία εξαθλιώνεται, τα πάντα ιδιωτικοποιούνται, ο αέρας λιγοστεύει, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες.
Θα τους ακούσετε να  καταφέρονται, ακόμα και υβριστικά, κατά της υπουργού, κατά του ΠΑΣΟΚ, κατά της ΝΔ και θα πάνε στο συνέδριο να ψηφίσουν τις ίδιες παρατάξεις που χρόνια τώρα αποτελούσαν και αποτελούν, στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα τουλάχιστον απ’ τον εμφύλιο πόλεμο,  δεκανίκια της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής. Ίδιοι με τα πληρωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια την ώρα που η χώρα βυθίζεται, όπως κάνουν όλο το τελευταίο διάστημα, θα σας υποσχεθούν αυξήσεις μισθών μέσα απ’ το ενιαίο μισθολόγιο. Μην τους πιστεύετε, λένε ψέματα!

Συναδέλφισσες/οι, μην τους επιτρέψουμε να εκλάβουν την ψήφο μας ως ένδειξη συνενοχής ή συναίνεσης. Μην τους δώσουμε το δικαίωμα να πανηγυρίζουν πάνω  στις πλάτες μας. Πρέπει οι δυο μεγάλες παρατάξεις, κομματικά φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ και  της ΝΔ  που  κυβέρνησαν τη χώρα όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της, να τιμωρηθούν.
Συναδέλφισσες/οι, μπορούμε και οφείλουμε να  ανατρέψουμε κυβερνώντες και κάθε επίδοξο διαχειριστή της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής, για μια κοινωνία χωρίς καταπίεση κι εκμετάλλευση.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
Κοσμετάτου-Κορδάτου Ελένη    
Λιάτσου Χριστοφορούλα
Μπαζώρας Ιωάννης                      
Μπαλωμένου Πολυκρήτη
Νταγιάντας Χρήστος                   
Τζελαλίδης Γεώργιος
ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Καραγιάννη Στέλλα                    
 Λιαροκάπης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ