Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Καζάκης την Παρασκευή το βράδυ γέμισε τη κεντρική πλατεία Αγρινίου απο αγανακτισμένους

Ο Δημήτρης Καζάκης συγκέντρωσε πολύ κόσμο στη κεντρική πλατεία (Δημοκρατίας) Αγρινίου τη Παρασκευή 24-6-11, το βράδυ

Μεγάλη επιτυχία των αγανακτισμένων η συγκέντρωση-συζήτηση στο Αγρίνιο με τον Δημήτρη Καζάκη, όπου αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά στοιχεία της πτώχευσης του Ελληνικού λαού και οι σοβαρές ευθύνες του πολιτικού συστήματος.
Ο έγκριτος οικονομολόγος είπε ότι η διέξοδος από την κρίση για την σωτηρία της χώρας και τους λαού είναι η άρνηση πληρωμών η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, η εθνικοποίηση τραπεζών και παραγωγική αγροτική κ.λ.π. ανάπτυξη στα πλαίσια ελεύθερων διακρατικών συμφωνιών.
Η έξοδος από το μνημόνιο, ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση προϋποθέτει ένα παλλαϊκό κίνημα τύπου ΕΑΜ και μια λαϊκή πατριωτική κυβέρνηση.
Έγιναν πολλές ερωτήσεις και παρεμβάσεις από το κοινό και άνοιξε πραγματικά ίσως για πρώτη φορά μια αντικαπιταλιστική πολιτική συζήτηση χωρίς να αμφισβητείται κανενός η ιδιαίτερη πολιτική διαδρομή και τοποθέτηση.
Επιτέλους φύσηξε και στο Αγρίνιο ένας ελεύθερος ανατρεπτικός πολιτικός λόγος ανεξάρτητος, καθαρός χωρίς περιστροφές και σκοπιμότητες.
Μπορεί να στενοχωρήθηκαν ορισμένοι με όλα αυτά που αποκάλυπτε ο Καζάκης για τις προδοτικές ευθύνες των κυβερνόντων αλλά έχουν περιθώρια μεταμέλειας! Αρκεί αυτό να γίνει σύντομα….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ