Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


Κατασχέθηκαν σαράντα (47) κιλά ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και το όχημα που μετέφεραν τα ναρκωτικά.

Συνελήφθη, χθες (22/6/2011) το βράδυa στα Ιωάννινα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, ένας 36χρονος ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας πληροφορία που αφορούσε μεταφορά ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών από περιοχή των Ιωαννίνων στην Αθήνα, εντοπίσθηκε στη περιοχή Δελβινάκι Ιωαννίνων ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Στο 7ο χλμ της Περιφερειακής οδού Ιωαννίνων επιχειρήθηκε αστυνομικός έλεγχος του οχήματος, όπου οι επιβαίνοντες για να τον αποφύγουν πραγματοποίησαν αναστροφή κινούμενοι απειλητικά προς το μέρος των αστυνομικών με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση του......
πυροβόλου όπλου τους κατά πραγμάτων. Στη συνέχεια πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς κατάφεραν να διαφύγουν εγκαταλείποντας το όχημα στην περιοχή Ανατολή μετά από καταδίωξη.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 45 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47 κιλών περίπου.

Έπειτα, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές αναζητήσεις για την σύλληψη των τριών διακινητών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 36χρονου ημεδαπού, ενώ αναζητούνται οι δυο συνεργοί του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ τα ναρκωτικά και το όχημα κατασχέθηκαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ