Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«ΤΙΤΟΥΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ΟΥΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ»

ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
Επί μέρες παρά τις πιέσεις των ΜΜΕ δεν απαντούσε στην ερώτηση εάν θα ψηφίσει ή όχι το μεσοπρόθεσμο.  
Σε αντίθεση με τους άλλους "αντάρτες" - κωλοτούμπες του ΠΑΣΟΚ που υπερηφανεύονταν για το "όχι" που τελικά έγινε "ναι", ο Κουρουμπλής μίλησε την κατάλληλη στιγμή και χωρίς να απειλεί ότι θα πάει σε άλλο κόμμα. Θα παραμείνει ανεξάρτητος μετά τη  "express" διαγραφή του και θα παραμείνει στην καρδιά των Αιτωλ/νων και όλων των Ελλήνων.   
Ένας βουλευτής με «ειδικές φυσικές ανάγκες» έδειξε με την στάση του σήμερα στη βουλή ότι οι αρχές του, οι κοινωνικοί του αγώνες, καθώς και η καταγωγή του (πόντιος) και τα πατριωτικά του αισθήματα, ότι όλα αυτά είναι οι σταθερές που ο συμπαθής Πάνος αντιστάθηκε στο όργιο των εκβιασμών των ραντιέριδων των διεθνών τοκογλύφων της χώρας μας.
 Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αμέσως μετά την καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, σε γραπτή του δήλωση τονίζει: 
«Πατριωτισμός, κατά την αντίληψή μου, είναι η σύγκρουση με την κοινωνική αδικία που δημιουργείται από την άνιση κατανομή των βαρών της κρίσης.
Η απαξίωση των βουλευτών στην συνείδηση του λαού είναι αποτέλεσμα μιας στυγνής λογικής της περίφημης κομματικής πειθαρχίας που στραγγαλίζει την ουσία της πολιτικής. Το πατριωτικό και κοινωνικό καθήκον απέναντι στον τόπο και την κοινωνία είναι η στάση μου αυτή».
 Νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον μέχρι σήμερα Βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ ο οποίος, σε αντίθεση με άλλους, δεν προέβη σε μεγαλοστομίες τις τελευταίες αυτές ημέρες, αλλά ήταν ο μοναδικός ο οποίος αρνήθηκε να συμμετάσχει στην προδοτική στάση που διατήρησαν οι «πράσινοι» βουλευτές.
Ευχαριστούμε λοιπόν τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή για το ξεκάθαρο «ΟΧΙ» στο Μεσοπρόθεσμο. Αντιθέτως αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για όλους τους υπόλοιπους «αμφιταλαντευόμενους» βουλευτές που μέχρι και σήμερα ήταν μεγαλόστομοι αλλά την τελευταία στιγμή σαν καλά και γνήσια πρόβατα υπάκουσαν στις εντολές των δήμιων της Ελλάδος. Ντροπή σε εσάς…χίλια μπράβο στον Κουρουμπλή!
Το NewsPressAgrinio είχε προβλέψει αυτή την εξέλιξη  (δείτε εδώαφού γνώριζε απο μέρες την τελική του απόφαση, όπως και οι φίλοι του που συνεχίζουν να τον στηρίζουν ακόμη και τώρα! 
Αυτό το ΟΧΙ του Παναγιώτη Κουρουμπλή μαζί με τα ΟΧΙ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, του ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΛΜΑ και του ΝΙΚΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ, αλλά και με την αποχή (έστω και εκτός γραμμής) απο τη ψηφοφορία του Κώστα Καραγκούνη μας δίνει το δικαίωμα να υποστηρίζουμε ότι η Αιτωλοακαρνανία σήμερα ψήφισε ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
Οφείλουν τώρα όλοι να συμβάλουν στη συγκρότηση ενός μετωπικού ΠαναιτωλοΑκαρνανικού ΟΧΙ για να μην ξεπουληθούν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές του νομού.
Ούτε τα ΟΧΙ θα ξεχάσουμε αλλά ούτε και τα ΝΑΙ...!
 Δείτε και εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ