Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

 Αγρίνιο , 05 Ιουνίου  2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ   
Συνελήφθη, χθες Σάββατο 04-06-2011  και ώρα 10.00 περίπου στο Λουτρό Βάλτου Αιτ/νίας ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 20 ετών, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
-  Ειδικότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφιλοχίας και του Σ.Τ. Αμφιλοχίας, ενεργούντες  από κοινού αστυνομικούς ελέγχους, στο Λουτρό Βάλτου Αιτ/νίας, στάθμευσαν για έλεγχο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με ελληνικές πινακίδες, το οποίο οδηγούσε ο παραπάνω αλλοδαπός και κινούνταν με κατεύθυνση  από Ιωάννινα προς Αντίρριο .
   Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο οδηγός κατελήφθη να μεταφέρει εντός της καμπίνας του αυτ/του και στο πορτ-παγκάζ αυτού εξήντα (60) συνολικά ανισοβαρή δέματα που περιείχαν  αποξηραμένη  ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 64,795 γραμ.
   Για συμμετοχή στην παραπάνω πράξη συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας μέρας και ο ιδιοκτήτης του οχήματος (έλληνας υπήκοος) ηλικίας 20 ετών, κάτοικος Πατρών Αχαΐας. 
   Οι ναρκωτικές ουσίες  κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε και το Ε.Ι.Χ αυτ/το ως μέσο τέλεσης της πράξης. Δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κο Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου στα όρια του αυτοφώρου.
   Προανάκριση ενεργείται από Α.Τ. Αμφιλοχίας.              
  
          Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ.: 26410  30155.         
                                    e-mail: adakarnanias@astynomia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ