Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δεύτερο ράπισμα στο ΠΑΣΟΚ μετά το Μεσολόγγι, ο Νταουσάνης άφησε το χρίσμα στη Ναύπακτο!


Εσωκομματική ένταση, μίση  και πάθη συνθέτουν, μια ούτως η άλλως προβληματική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ της Ναυπάκτου αφού ο μέχρι πρότινος υποψήφιος με το χρίσμα Γιάννης Νταουσάνης το ... επιστρέφει, προφανώς γιατί δεν μπόρεσε να καταρτίσει ανάλογο ψηφοδέλτιο με τις προσδοκίες του ΠΑΣΟΚ.
Σαστισμένοι οι ψηφοφόροι του κινήματος στη Ναύπακτο απορούν πως ο "εκλεκτός" της Ιπποκράτους μια ημέρα μετά το ντιμπέιτ των υποψηφίων δημάρχων σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο εγκαταλείπει το σκάφος ζητώντας τη στήριξη αυτού που κατήγγειλε προ ημερών ότι χρησιμοποιεί της θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Διαδημοτικής Αναπτυξιακής εταιρείας της περιοχής, όπου του ζητούσε να παραιτηθεί ενώ και τώρα ο ίδιος τον καλεί ως ναυαγοσώστη του!!
Δείτε τι λέει στην ανακοίνωσή του ο τ. υποψήφιος κ. Δενδραμής, του κ. Νταουσάνη για το θέμα: 
Μετά την πληροφόρηση από τα ΜΜΕ – πριν λίγο - της απόφασης του κ. Ιωάννη Νταουσάνη να επιστρέψει την στήριξη στο ΠΑΣΟΚ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ναυπακτίας, ανακαλώ την υποψηφιότητα μου από την ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του  κ. Ιωάννη Νταουσάνη, σεβόμενος στην ιστορία και την αξιοπρέπεια του Κινήματος.
Ως εκ τούτου όσες  «αποφάσεις» ελήφθησαν ή θα ληφθούν για εμάς χωρίς εμάς δεν φέρουν τη δικά μας συγκατάθεση και την εξουσιοδότηση.
Επιφυλάσσομαι να επανέλθω – αν χρειαστεί - αναλυτικά, σε χρόνο που εγώ θα επιλέξω.

Ευχαριστώ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΔΕΝΔΡΑΜΗΣ 
6977983246

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ