Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Mετά τα σημερινά παιχνίδια της Β΄ Εθνικής η Κέρκυρα επιστρέφει στη superleague


Η Κέρκυρα μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στη Superleague. Το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, αλλά ακόμα και αυτός ο βαθμός της ήταν αρκετός για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Και η γιορτή ήδη ξεκίνησε στο νησί των Φαιάκων, με τους παίκτες και τον Τεννέ να γίνονται ένα κουβάρι στο φινάλε του ματς, ενώ εμφανίστηκαν και τα σχετικά μπλουζάκια με την επάνοδο της ομάδας στα "σαλόνια".
Στα υπόλοιπα και στη μάχη για τα πλέι-οφ ανόδου, ο ΟΦΗ θα συμμετάσχει και μαθηματικά στη διαδικασία, ύστερα από τη νίκη του στο Αιγάλεω (1-0), στην επιστροφή του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Εθνικός και αυτός έκανε σημαντικό βήμα, με την ανατροπή του κόντρα στην Ηλιούπολη (2-1), ενώ ο Πανσερραϊκός ξεπέρασε την αντίσταση του αδιάφορου πια, πρωτοπόρου Ολυμπιακού Βόλου (2-1).Ο Πιερικός πήρε και αυτός έναν πόντο (1-1) από τη Ρόδο, καταδικάζοντας την τοπική ομάδα στη διαδικασία των πλέι-άουτ. Για τα πλέι-άουτ, ο Εθνικός Αστέρας μάλλον τα αποφεύγει, ύστερα από το δραματικό 1-0 επί της Δόξας Δράμας, που κινδυνεύει πλέον άμεσα να εμπλακεί σε αυτά.

Εθνικός Αστέρας – Δόξα Δράμας 1-0: Το καταπληκτικό γκολ του Κριπιντήρη στο 69’ έδωσε την πολύτιμη νίκη στον Εθνικό Αστέρα, που ξεπέρασε τη Δόξα Δράμας στη βαθμολογία και έκανε το απόλυτο βήμα για να αποφύγει τα πλέι-άουτ. Η ομάδα της Καισαριανής είχε την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αξιοποίησε την υπεροχή της με τον Κριπιντήρη. Στο φινάλε του αγώνα πάντως οι γηπεδούχοι επιστράτευσαν κάθε... μέσο για να κρατήσουν το 1-0, αφού μπάλες εμφανίζονταν από κάθε μεριά του γηπέδου. Αντίθετα οι Δραμινοί είναι πλέον στα... κάρβουνα, σε ό,τι αφορά την αυτόματη παραμονή τους στην κατηγορία.

Κέρκυρα – Παναιτωλικός 0-0: Και το 0-0 ήταν αρκετό για την Κέρκυρα, για να πανηγυρίσει την επάνοδό της στη Σούπερ Λίγκα, μετά από τρία χρόνια. Οι Φαίακες θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη, ωστόσο κι η ισοπαλία δεν τους... χάλασε. Ετσι οι... χοροί της ανόδου μπορούν να ξεκινήσουν στο νησί, για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Αιγάλεω – ΟΦΗ 0-1: Επιτυχημένο το ντεμπούτο νούμερο 2 του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του ΟΦΗ, οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του καταδικασμένου Αιγάλεω και διασφάλισε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 36’ με ωραία εκτέλεση φάουλ ο Κώστας Κιάσσος, ενώ για τους γηπεδούχους μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 83’ ο Τσαμπούρης, για να ισοφαρίσει.

Εθνικός – Ηλιούπολη 2-1: Ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο ήταν ο πρωταγωνιστής της ανατροπής του Εθνικού, που μπορεί να αισθάνεται ασφαλής πλέον στην πρώτη εξάδα. Με δύο γκολ στο 42’ και το 67’, το πρώτο καταπληκτικό, ο Ροντρίγκο έδωσε τη νίκη επί της Ηλιούπολης, η οποία είχε προηγηθεί στο 9’ με τον Νιάρο. Καλύτερος ο Εθνικός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε δύο δοκάρια και η επικράτησή του ήταν δίκαιη.

Ρόδος – Πιερικός 1-1: Καταδικαστικό για τη Ρόδο αποτέλεσμα το 1-1 με τον Πιερικό και μετά τη νίκη του Εθνικού Αστέρα δεν θα αποφύγει τα πλέι-άουτ. Οι Ροδίτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν δοκάρι με τον Ζιλβάν αλλά στο 39’ ο Μακρής έκανε το 0-1. Η πίεση της Ρόδου στην επανάληψη συνεχίστηκε και στο 57’ ο Κακλαμάνος με σουτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Δεν άλλαξε κάτι όμως στη συνέχεια.

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 2-1: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στις Σέρρες και ο Πανσερραϊκός πήρε το πολύτιμο «τρίποντο», ισχυροποιώντας τη θέση του στα πλέι-οφ ανόδου. Δοκάρι είχε ο Ολυμπιακός Βόλου στο 15’ με τον Ουμπίντες και αμέσως μετά ο Λεοζίνιο με ωραία προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Στο 49’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Αρβανίτης, που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή, για εκτός φάσης χτύπημα στον Μπανγκουρά. Στο επόμενο λεπτό με μακρινό σουτ ο Γεωργιάδης έκανε το 2-0, ενώ ο Σολάκης απλά μείωσε με πέναλτι στο 86'.

Το αυριανό πρόγραμμα

18:00 Ιωνικός – Καλαμάτα

19:00 Θρασύβουλος – Αγροτικός Αστ.
 
http://otwnagrafwn.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ