Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΦΩΚΙΔΑ: Μεγάλη ταλαιπωρία από το πρωί στην εθνική οδό Ναυπάκτου-Άμφισσας.

 Ακόμα ένα μπλόκο λόγω... Καλλικράτη!

Κάτοικοι και φορείς του δήμου Ιτέας, έκλεισαν την εθνική οδό στις 06.00 και θα παραμείνουν στο σημείο μέχρι τις 18.00 το απόγευμα. Για να διευκολύνουν την κίνηση των αυτοκινήτων που δημιουργούν ουρές, θα επιτρέπουν κάθε 2 ώρες την κυκλοφορία μόνο για 15 λεπτά. Στη συνέχεια θα ξανακλείνουν το δρόμο.

Οι κάτοικοι της Ιτέας διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις του σχεδίου Καλλικράτης. Τονίζουν πως δεν επιθυμούν να ενωθεί ο δήμος τους με την Άμφισσα και προειδοποιούν για νέες δυναμικές κινητοποιήσεις τις επόμενες μέρες, αν ο δήμος τους δεν παραμείνει αυτόνομος




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ