Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΝΑΧΟΥ



Πραγματοποιήθηκε απο τη Δευτέρα 3 έως Παρασκευή 7 Μαΐου 2010


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  η εβδομάδα περιβάλλοντος την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Ινάχου το Πνευματικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ινάχου σε συνεργασία με τα γραφεία περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας.



Τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους υπεύθυνους περιβαλλοντικής εκπαίδευσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Τσιλίκα Θεόδωρο και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καλογερά Παύλο με θέμα «Περιβαλλοντική Αγωγή και Εκπαίδευση – Ανακύκλωση» καθώς και προβολή της κινηματογραφική ταινίας «Η εποχή των ηλιθίων» στα σχολεία του Δήμου Ινάχου.

Την Τετάρτη 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εξόρμηση καθαριότητας στο Δήμο Ινάχου από όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων, του συλλόγους γονέων και κηδεμόνων καθώς και τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Ινάχου.

Την Πέμπτη 6 Μαΐου μαθητές και μαθήτριες του εικαστικού εργαστηρίου του Δήμου Ινάχου ζωγράφισαν και έφτιαξαν κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά στην πλατεία στο Νέο Χαλκιόπουλο. Υπεύθυνος ο κ. Ναστούλης Αντώνης, δάσκαλος του εικαστικού εργαστηρίου του Δήμου.


Την Παρασκευή 7 Μαΐου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: «ΔΗΜΟΣ ΙΝΑΧΟΥ: Περιβάλλον – Πολιτισμός – Αθλητικός Τουρισμός»
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ινάχου κ. Μπασιούκας Σπυρίδων, ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Σώκος Ευθύμιος, ο πρώην Δήμαρχος Ινάχου και πολιτευτής κ.Τορουνίδης Αθανάσιος, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ινάχου κ. Κακαρούνας Αθανάσιος, οι αντιδήμαρχοι Ινάχου κ. Μπαλάσκας Εμμανουήλ, Καπούλας Παναγιώτης και Καρδάρα Έφη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τσεκούρας Θωμάς, Κατσιάδας Ηλίας και Βελαώρας Γεώργιος,  ο Διοικητής Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγρινίου κ. Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας κ. Μπαλαούρας Γεώργιος, ο Προϊστάμενος 4ου γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γρίβας Κωνσταντίνος, ο Προϊστάμενος 2ου γραφείου Δευτεροβάθμιας Παπαθανασίου Σπυρίδων, ο. κ Τριαντάφυλλος Χρήστος Δ/ντής Κ.Υ. Χαλκιοπούλων, ο κ. Ξύδη Τάσος εκδότης του περιοδικού Πράσινο – Μπλε, η κ. Παλαιοδήμου Βασιλική Δ/ντρια Γυμνασίου Εμπεσού καθώς και πρόεδροι τοπικών συμβουλίου  και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Ινάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ