Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 60%


  
Το έγκλημα της κυβέρνησης σχετικά με το ασφαλιστικό είναι διαρκές.

Αφού καθήλωσαν τις εξευτελιστικές συντάξεις στα περσινά επίπεδα, για τουλάχιστον 3 χρόνια και μείωσαν όσες είναι πάνω από 1400 €, αφού κατάργησαν την ήδη εξευτελιστική  κατώτερη σύνταξη και την αντικατέστησαν με ένα προνοιακό επίδομα που το βάφτισαν «Βασική Σύνταξη» και αύξησαν τον εργάσιμο βίο στα 40 χρόνια, έρχονται τώρα με μια μονοκοντυλιά να μειώσουν τις συντάξεις στο 60%.
Η μείωση αυτή προκύπτει από την αλλαγή υπολογισμού αναπλήρωσης μεσοσταθμικά στο 1,2% ετησίως από 3,5% που είναι σήμερα για τους ασφαλισμένους του πρώην ΤΕΒΕ.

Η Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους σε καθολική αντίδραση.

Είναι ξεκάθαρο, είναι εχθροί μας.

Να δώσουν πίσω τώρα αυτά που έκλεψαν από τα ταμεία μας.

 Από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου "ΕΡΜΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ