Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ο Παναιτωλικός έξω απο τα play off


Αποτελέσματα και η βαθμολογία της Β' Εθνιικής :

Τελικά οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής δεν ήλθαν σε κάποιο από τα γήπεδα που υπήρχε ενδιαφέρον και έτσι οι ομάδες που ενδιαφέρονταν για πλέι-οφ και πλέι-άουτ κράτησαν τις θέσεις τους. Εκτός από τον ΟΦΗ που είχε εξασφαλίσει εισιτήριο, στα πλέι-όφ θα παίξουν και οι Εθνικός, Πανσερραϊκός και Πιερικός. Αντίθετα στα πλέι-άουτ μαζί με τη Ρόδο και Ιωνικό θα δώσουν τη μάχη της παραμονής και οι Δόξα Δράμας με το  Θρασύβουλο. 

ΘρασύβουλοςΠανσερραϊκός 0-0: Ένα βαθμό ήθελε ο Πανσερραϊκός για να κλειδώσει την παρουσία του στα πλέι-οφ και τα κατάφερε. Το 0-0 ωστόσο δεν ήταν ιδανικό για τον Θρασύβουλο που θα χρειαστεί να πείσει ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία μέσω τω πλέι-άουτ. Πάντως οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 90΄ με δοκάρι του Καραμαλίκη.
ΠαναιτωλικόςΗλιούπολη 4-1: Ο Παναιτωλικός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει όμως δεν μπόρεσε να κλέψει για έναν βαθμό την 6η θέση που οδηγούσε στα πλέι-οφ. Το σκορ άνοιξε στο 42΄ ο Θεοδωρίδης, ενώ ο Μπαϊκαρά μετά από σέντρα του Δημούτσου και λάθος του Τακίδη έγραψε το 2-0. Ο Νικολόπουλος μείωσε με κεφαλιά, όμως στο 79΄ ο Μανίκας έδωσε με δύο τέρματα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Αγρινίου.

ΟΦΗ – Δόξα Δράμας 3-1: Η Δόξα έχανε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ο ΟΦΗ την τιμώρησε. Οι Κρητικοί πήραν σημαντικό κεφάλι ενόψει της φάσης των πλέι-οφ, σε αντίθεση με την πορεία των «Μαυραετών» που δεν απέφυγαν πλέον την επώδυνη διαδικασία των πλέι-άουτ.
 
ΑΟ Μάνης Εθνικός – Ολυμπιακός Βόλου 2-1: Διπλή φιέστα στο ΕΑΚ. Αφενός ο Ολυμπιακός γιόρτασε την άνοδο και το πρωτάθλημα, αφετέρου ο τυπικά γηπεδούχος Εθνικός πήρε τη νίκη με 2-1 και σφράγισε το εισιτήριο για τα πλέι-οφ.

Κέρκυρα – Πιερικός 0-0: Το τελικό 0-0 άφησε ικανοποιημένους και τους δύο αντιπάλους. Η Κέρκυρα γιόρτασε την άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Πιερικός με τον έναν βαθμό κράτησε την 6η θέση και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην μάχη των πλέι-οφ.

Εθνικός Αστέρας – Διαγόρας 1-0: Το γκολ του Καγκιούζη κράτησε όρθιο τον Εθνικό Αστέρα που απέφυγε τυχόν περιπέτειες. Το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων δεν άφησε περιθώρια για κάτι περισσότερο στον Διαγόρα που δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι-οφ.

Ρόδος – Ιωνικός 1-2: Η ομάδα του Βασίλη Βούζα πέρασε από το νησί με 2-1 σε ένα παιχνίδι το οποίο πολύ σύντομα θα δούμε ξανά για την φάση των πλέι-άουτ που θα συμμετάσχουν οι σημερινοί αντίπαλοι.
 
Αιγάλεω – Αγροτικός Αστέρας 0-2: Μόνο στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο Αγροτικός Αστέρας. Οι «σταχυοφόροι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα νωρίς στην επανάληψη και ξένοιασαν.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Καλαμάτα 2-0
Με ένα γκόλ του Γκόγκα στο 71΄ και ένα ακόμη του αρχηγού Μπουντούρη στο 77΄ κέρδισε με 2-0 και τέλος καλό όλα καλά. Η τοπική ομάδα ήταν καλλίτερη σε όλο τον αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει πολύ ενωρίτερα, αλλά το άγχος που κυριαρχούσε στους παίκτες δεν το επέτρεψαν.
 

Η τελική Βαθμολογία:

 
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 68
2. ΚΕΡΚΥΡΑ 63

 
3. ΟΦΗ 62
4. ΕΘΝΙΚΟΣ 53
5. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 52
6. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 50

 
7. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 50
8. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 48
9. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 46
10. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 45
11. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 45
12. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 44
 
13. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 41
14. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 40
15. ΙΩΝΙΚΟΣ 39
16. ΡΟΔΟΣ 34
17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 28
18. ΑΙΓΑΛΕΩ 21

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ http://olatagoal.blogspot.com/

Με πληροφορίες απο το  http://otwnagrafwn.blogspot.com/2010/05/2-0.html



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ