Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Αρχίζει το ματς !


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζεται η ονοματολογία για τις υποψηφιότητες στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές στη Δυτική Ελλάδα. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι το προβάδισμα από το ΠΑΣΟΚ για υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας το έχει ο νυν νομάρχης Αχαίας Δ. Κατσικόπουλος
 Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορταζ σε ό,τι αφορά την Αιτωλ/νία, τον άλλο μεγάλο εταίρο της Περιφέρειας, αφού σύμφωνα με αυτό, αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο νυν Νομάρχης Θ. Σώκος, στον οποίο έχει προταθεί η υποψηφιότητα για το Δήμο Αγρινίου (αν δεν ισχύσει η εσωκομματική οδηγία για  3/ετή θητεία οπότε δεν μπορεί να είναι υποψήφιος), απέναντι στον υποψήφιο της κεντροδεξιάς και όχι μόνο, που σύμφωνα με την εφημερίδα θα είναι ο Δημήτρης Σταμάτης, ένα πρόσωπο, όπως είναι γνωστό, με ευρύτερη αποδοχή στην περιοχή. 
 Πάντως δύο εταιρίες βολιδοσκοπούσαν τις προθέσεις του εκλογικού σώματος την προηγούμενη περίοδο και σύμφωνα με πληροφορίες θα εντατικοποιηθούν οι μετρήσεις της κοινής γνώμης εν όψει Καλλικράτη, ώστε να εξαχθούν όσο γίνεται πιο ασφαλείς προβλέψεις για μια μάχη με ποικίλα πολιτικά ευρήματα...
Το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι ο ευρύτερος χώρος του ΠΑΣΟΚ στον ενιαίο Δήμο Αγρινίου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά με δύο ψηφοδέλτια στις δημοτικές εκλογές (σε λίγες ημέρες μάλιστα, όπως μαθαίνουμε θα βγει και η πρώτη διακήρυξη!), όπως επίσης και σε άλλους δήμους του νομού θα υπάρξουν «αντάρτικα» ψηφοδέλτια. 
Βαστάτε αδέρφια!

«Ο Γυρολόγος»  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ