Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Δημοψήφισμα στη Κεφαλονιά


...για το ΔΝΤ - Κάθαρση – Πολιτικές ευθύνες - Τιμωρία
  
        
       Εμείς οι κάτωθι:
      Ως ομάδα πρωτοβουλίας πολιτών στηρίζουμε τις ενέργειες και τη στάση του αδέσμευτου ακομμάτιστου Εμπορικού Κινήματος. Υιοθετούμε το ανοιχτό δημοψήφισμα (όχι στο ΔΝΤ – Κάθαρση – Πολιτικές ευθύνες - Τιμωρία) καθώς και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις και ενέργειες που θα ακολουθήσουν και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μετέχουν στο δημοψήφισμα δηλώνοντας οι ίδιοι πολίτες με απάντηση στην καρδιά του προβλήματος με άμεση δημοκρατία.

Επιτροπή Πολιτών Κεφαλονιάς
 Αλεβιζόπουλος Σπύρος
Λάσκαρης Παναγής
Γαλιατσάτος Θόδωρος
Ζαπάντης Κώστας
Ματαράγκας Στέλιος
Μιχαλάτος Θεόφιλος
Βασιλάτος Τάκης
Δημητράτος Μάκης
Κρούσσος Γιάννης
Παυλάτος Νίκος
Μαρκάτος Μιχάλης
Παπαζαφειράτος Κώστας
Βουτσινά Αγλαΐα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ