Κυριακή 23 Μαΐου 2010

2.900 μοτοσικλετιστές στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου


Ασφαλείς διελεύσεις & 2 ρεκόρ

Περίπου 2.900 μοτοσικλέτες HARLEY DAVIDSON διήλθαν από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου κατά τη διάρκεια του μαζικού περάσματος που οργανώθηκε στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού SUPER RALLY 2010.

Επιδίωξη του HARLEY DAVIDSON CLUB HELLAS που πήρε τη σχετική πρωτοβουλία,  ήταν να καταγραφεί το εγχείρημα από το βιβλίο Γκίνες ως η μεγαλύτερη στον κόσμο μαζική διέλευση μοτοσικλετών της συγκεκριμένης φίρμας, από καλωδιωτή γέφυρα. Ο αριθμός αυτός είναι μακράν υπέρτερος του προηγούμενου ρεκόρ Γκίνες για παρέλαση αναβατών HARLEY, που είχε λάβει χώρα στο Ντένβερ των ΗΠΑ το 2002.

Οι πολυάριθμοι φίλοι της θρυλικής μοτοσικλέτας που είχαν συρρεύσει στο σταθμό διοδίων του Αντιρρίου, μπόρεσαν να δουν εν κινήσει τη μεγαλύτερη στρατιά "χαρλεάδων" όλων των εποχών, να κάνει αναστροφή μπροστά στα μάτια τους και να ξαναχάνεται στο ανηφορικό κατάστρωμα της γέφυρας με κατεύθυνση το Ρίο.

Το γεγονός ότι η όλη διέλευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στη συνδρομή της Τροχαίας και του προσωπικού λειτουργίας της Ζεύξης, δείχνει ότι επιτεύχθηκε και το δεύτερο επιδιωκόμενο ρεκόρ, αυτό της μαζικότερης ασφαλούς διέλευσης μοτοσικλετών, που αποτελούσε κοινό στόχο της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., του Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" και του HARLEY DAVIDSON CLUB HELLAS.    

Από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ