Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΟΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Μετά από συνάντηση που είχε απόψε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτη Κωστούλα, ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Καούνος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μεταγραφή μου στον Παναιτωλικό, που είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει ψηλά και παρέχει στον ποδοσφαιριστή ότι χρειάζεται για να βγάλει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Οι άνθρωποί του από την πρώτη στιγμή έδειξαν πόσο με ήθελαν. Πίστεψαν σε εμένα και μου έκαναν την τιμή να με βάλουν στην οικογένειά τους και να φορέσω αυτή τη φανέλα. Επιθυμία μου είναι να τους δικαιώσω, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του Παναιτωλικού».

www.panaitolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ