Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΛ


Αρχίζουν από αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου 2010, οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους της Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑΣ Β΄) και ακολούθως για τους υποψήφιους της Δ’ τάξης Εσπερινών Γενικών Λυκείων και των Εσπερινών ΕΠΑΛ.
Συνολικά θα συμμετάσχουν 93.713 υποψήφιοι, εκ των οποίων 77.687 μαθητές της Γ’ τάξης ημερήσιων Γενικών Λυκείων, 351 μαθητές της Γ’ τάξης ημερήσιων ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β’), 830 μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και Εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β’), καθώς και 14.845 απόφοιτοι προηγουμένων ετών.
Σημειώνεται ότι ήδη ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις των αποφοίτων Β’ κύκλου ΤΕΕ στις οποίες συμμετείχαν 1040 υποψήφιοι. 

Απο το Υπουργείο Παιδείας



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ