Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Η Ναύπακτος είπε ΝΑΙ σε διευρυμένο Δήμο με τη Χάλκεια


Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπάκτου στηρίζει το σχέδιο «Καλλικράτης» όπως παρουσιάστηκε και εντάσσει το Δήμο Χάλκειας στο διευρυμένο Δήμο Ναυπάκτου.
 Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Ναυπάκτου, που συνεκλήθη εκτάκτως, την Τετάρτη 12.05.10, αποφασίστηκε η στήριξη των ομόφωνων αποφάσεων 108/2008 και 41/2010 του Δημοτικού Συμβουλίου Χάλκειας, καθώς και των ομόφωνων αποφάσεων των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Χάλκειας, και η στήριξη στο σχέδιο «Καλλικράτης» που αφορά την αρχιτεκτονική των Δήμων και στο οποίο ο Δήμος Χάλκειας εντάσσεται στο διευρυμένο Δήμο Ναυπάκτου.
 Ταυτόχρονα το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπάκτου, αναγνωρίζει και στηρίζει τη δυνατότητα των Τοπικών Διαμερισμάτων Περιθωρίου και Γαλατά να ενταχθούν στο νέο Δήμο Μεσολογγίου, εφόσον το επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ