Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

"Καρμανιόλα" η είσοδος και έξοδος του ΚΤΕΛ Αγρινίου απο την Ε.Ο.


Καρμανιόλα είναι το σημείο εισόδου από την εθνική οδό προς τον καινούργιο σταθμό του ΚΤΕΛ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο Αγρίνιο!

Κι αυτό γιατί βρίσκεται πάνω στην Εθνική οδό Αντιρίου-Αγρινίου, έναν κακοτράχαλο δρόμο με μια λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση και διπλή διαχωριστική γραμμή στη μέση.
Το ίδιο πρόβλημα βέβαια υπάρχει και ποιο κάτω με το Μουσικό σχολείο αλλά η ΔΕΣΕ και ο Δήμος Αγρινίου «αγρόν αγοράζουν», όπως φαίνεται!  Τι σχεδιασμός είναι αυτός μήπως θέλουν να θρηνήσουμε και άλλα θύματα;

Το πρόβλημα υπάρχει κυρίως για εκείνους τους οδηγούς που έρχονται από το ρεύμα από το Μεσολόγγι προς το Αγρίνιο, οι οποίοι αντί να κάνουν την περιστροφή στον κόμβο μερικά μέτρα παραπάνω και να γυρίσουν προς το σταθμό προτιμούν να στρίβουν αριστερά για να εισέλθουν στο ΚΤΕΛ. Πρόβλημα υπάρχει και με εκείνους τους οδηγούς που βγαίνουν (κάθετα) από το σταθμό  και στρίβουν (αριστερά) προς το Αγρίνιο.

Δυστυχώς την τακτική αυτή ακολουθούν και οδηγοί λεωφορείων του ΚΤΕΛ (δείτε φωτο) να βγαίνουν  κάθετα στην Εθνική και να στρίβουν αριστερά προς Αγρίνιο.
Καλά δεν έχουν πει στου οδηγούς των λεοφορείων ότι υπάρχει η κανονική έξοδος από την κάτω μεριά στο δρόμο της Γιανούζης που όμως κάποιοι την αποφεύγουν προτιμώντας να κάνουν εγκληματικές παραβάσεις με τα γνωστά αποτελέσματα σε περίπτωση δυστυχήματος.
Κύριε Πρόεδρε καλές οι γιορτές και οι επισημότητες αλλά εδώ αναλαμβάνεται μεγάλα ρίσκα για τυχόν ατυχήματα !
"Σπεύσατε" όσο είναι καιρός…. 
Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το ΓΗΓΕΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ