Σάββατο, 2 Μαΐου 2020

Ο δήμαρχος Αγρινίου και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες των Ιονίων Νήσων!

ΦΩΤΟ: Θ. Γαλιατσάτος, π. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, επικεφαλής ΑΝΑ.ΣΑ 
Δημοσιεύτηκε χθες στο Kefaloniapress η πληροφορία, με επιφύλαξη, ότι κατά την διάρκεια της ακρόασης των φορέων στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στην Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο για το περιβάλλον (όπου υπάρχει και το... περίφημο άρθρο 93 για την αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης των στερεών αποβλήτων που έχει ξεσηκώσει το Ιόνιο) ο εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά: “δεν είμαστε αντίθετοι με το άρθρο 93, εκτός αν δεν συμφωνούν οι ΠΕΔ, και δεν έχουμε καμία τέτοια τοποθέτηση από τις ΠΕΔ”!
Και όμως είναι αλήθεια!
Ο κύριος αυτός παραπληροφόρησε το ελληνικό κοινοβούλιο εν γνώσει του , εξυπηρετώντας τον υπουργό και την κυβέρνηση και ξεχνώντας τον θεσμικό του ρόλο.
Η απόφαση του ΔΣ της ΠΕΔΙΝ έφτασε στα γραφεία της ΚΕΔΕ το απόγευμα της 28ης Απριλίου με το αίτημα της εξαίρεσης του Ιονίου από το άρθρο 93, και ο κ. εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος της επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ μιλώντας την επομένη (29/4) στην Βουλή προσποιείται ότι δεν γνωρίζει και ψεύδεται!
Και δεν είναι μόνο αυτό. Την ίδια μέρα (29/4) το ΔΣ της ΚΕΔΕ λαμβάνει ομόφωνη απόφαση δια της οποίας συναινεί στην εξαίρεση του Ιονίου από το άρθρο 93 ,απόφαση που δημοσιεύεται και στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΕ στο διαδίκτυο.
Κυβέρνηση, υπουργός περιβάλλοντος, γενικός γραμματέας διαχείρισης στερεών αποβλήτων , περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, οργανωτικό της ΝΔ , όλοι προσπαθούν να μεταπείσουν τους αυτοδιοικητικούς και τους πολίτες να συναινέσουν στα ύποπτα σχέδια τους. και τώρα και ο εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ στο άθλιο αυτό παιχνίδι , προδίδοντας ανενδοίαστα την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του.
ΥΓ.: στην διάθεση όλων τα πρακτικά της βουλής, το ηλεκτρονικό μήνυμα της ΠΕΔΙΝ προς ΚΕΔΕ, η απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ