Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Από την Τετάρτη 6 Μάη καλούνται οι Καθηγητές Γυμνασίων και Λυκείων να είναι στα σχολεία τους (Το Έγγραφο)

Με έγγραφο που απέστειλε 02.05.2020 (στις 12 το βράδυ) στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, η Γενική Γραμματέας Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κα Αναστασία Γκίκα, με θέμα την προετοιμασία επαναλειτουργίας σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ορίζει “να ενημερωθούν όλοι οι...
Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων και των Λυκείων να βρίσκονται στις θέσεις τους την προσεχή Τετάρτη 6 Μαΐου 2020”.

Σύμφωνα με το Έγγραφο ο λόγος είναι “η αναγκαία προετοιμασία λειτουργίας των σχολικών μονάδων ενόψει της σταδιακής επανόδου των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Από την εντολή επιστροφής στα σχολεία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπηρετούν σε ΣΜΕΑΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τέλος επισημαίνεται στο έγγραφο πως θα ακολουθήσουν νεώτερες ενημερώσεις με λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες για την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.

Δείτε το περιεχόμενο του εγγράφου αναλυτικά


Μαρούσι. 02-05-2020 Αρ. Πρωτοκόλλου: 5Ο434/ΓΔ4
ΠΡΟΣ: Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΚΟΙΝ.: Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
ΘΕΜΑ: Προετοιμασία επαναλειτουργίας σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων και της σταδιακής επανόδου των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρακαλείσθε να ενημερώσετε όλους τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων και των Λυκείων αρμοδιότητάς σας (εκτός των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε ΣΜΕΑΕ ΔΕ), να παρευρίσκονται οπό την Τετάρτη 6 Μαίου στις θέσεις όπου υπηρετούν το τρέχον σχολικό έτος για την αναγκαία προετοιμασία λειτουργίας. Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν νεώτερες ενημερώσεις με λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες για την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ, Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΙΚΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ