Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Διαμαρτυρίες για την μη λειτουργία του φοιτητικού εστιατορίου στο Αγρίνιο

"Οι φοιτητές ΠΕΙΝΑΝΕ στην κυριολεξία" λέει ο Σύλλογος του Τμήματος ΔΠΠΝΤ

Με επιστολή τους προς την κ. Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Πατρών, οι φοιτητές – μέλη του Συλλόγου του Τμήματος ΔΠΠΝΤ (Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών), διαμαρτύρονται για το γεγονός της...
μη λειτουργίας του φοιτητικού εστιατορίου στο Αγρίνιο, τη στιγμή που στην Πάτρα, οι φοιτητές σιτίζονται κανονικά.
“Όσο δεν σιτιζόμαστε όλο και περισσότεροι φοιτητές ΠΕΙΝΑΝΕ στην κυριολεξία”, αναφέρεται χαρακτηριστικά και σε δραματικό τόνο στο σχετικό έγγραφο.
Αναλυτικά:
“Όπως είναι γνωστό η φοιτητική λέσχη του Αγρινίου είναι κλειστή λόγω των πρωτόγνωρων εξελίξεων σχετικά με την πανδημία του covid-19. Το τελευταίο διάστημα με την σταδιακή άρση των μέτρων, όλο και περισσότεροι φοιτητές έρχονται στην πόλη του Αγρινίου από τις περιοχές τους.
Πρέπει να τονιστεί ότι καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας έμεινε ένας αριθμός φοιτητών στο Αγρίνιο από όλα τα τμήματα, καθώς για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να γυρίσουν στους τόπους μόνιμης κατοικίας τους.
Από την Δευτέρα25/5 όμως η φοιτητική λέσχη στην Πάτρα άνοιξε και οι φοιτητές εκεί σιτίζονται κανονικά. Το ερώτημα μας είναι γιατί στο Αγρίνιο η λέσχη δεν λειτουργεί; Γιατί δεν σιτιζόμαστε κανονικά οι φοιτητές του Αγρινίου; Έχουμε πάρει πολυάριθμα τηλέφωνα τους υπεύθυνους στην Πάτρα, ώστε να μας δώσουν εξηγήσεις. Οι απαντήσεις τους δεν θεωρούμε ότι μας καλύπτουν, καθώς ακούμε συνεχώς δικαιολογίες και μόνο δικαιολογίες.
Το συμπέρασμα είναι ένα: ότι όσο δεν σιτιζόμαστε όλο και περισσότεροι φοιτητές ΠΕΙΝΑΝΕ στην κυριολεξία. Δεν λέμε κάτι παράλογο ή κάτι μη εφικτό ζητάμε να παίρνουμε το φαγητό μας πακεταρισμένο από την λέσχη, ώστε να μην μένουμε εκεί και να μην συνωστιζόμαστε. Το τονίζουμε, υπάρχουν φοιτητές που ΠΕΙΝΑΝΕ.
ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ Η ΛΕΣΧΗ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ