Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του. 
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις αθλητικές.... υποδομές στην περιοχή καθώς και για τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης. 
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ξεχωριστή χαρά η επίσκεψη στο Αγρίνιο ενός θρύλου του ελληνικού αθλητισμού. Η Άρση Βαρών είναι ένα άθλημα που έχει χαρίσει δυνατές συγκινήσεις στην Ελλάδα. 
Ο Πύρρος Δήμας είναι ο αθλητής ο οποίος τίμησε τα ελληνικά χρώματα και κατάφερε, με το ήθος και την προσωπική του ακτινοβολία, να αποτελέσει σύμβολο για τις επόμενες γενιές αθλητών. 
Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μια σειρά αθλητικών ζητημάτων μεταξύ αυτών τη δυνατότητα διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στο Αγρίνιο. 
Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δήμα και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας για τη επίσκεψή τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ