Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Έργα που θα αλλάξουν την όψη της Αμφιλοχίας στη συνάντηση Θ. Μαυρομμάτη με Γ. Κατσούλα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
Έργα που θα αλλάξουν την όψη της Αμφιλοχίας στη συνάντηση 
Θ. Μαυρομμάτη με Γ. Κατσούλα
«Δράσεις που με την ολοκλήρωσή τους θα αλλάξουν προς το καλύτερο συνολικά την εικόνα του Δήμου Αμφιλοχίας, είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε με τον...
Δήμαρχο, Γιώργο Κατσούλα. Η πόλη της Αμφιλοχίας, καθώς και ολόκληρο το βόρειο μέτωπο της Περιφέρειάς μας παρουσιάζουν εικόνα που δεν συνάδει με τις δυνατότητες της περιοχής και με όλα όσα δικαίως διεκδικούν οι συμπολίτες μας».
Σε αυτή τη δήλωση προέβη ο Αντίπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας.
Με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τον βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της Περιφέρειας και ανταλλάχθηκαν απόψεις για  τα έργα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας. Στο επίκεντρο της συζήτησης  τέθηκε η βελτίωση των οδικών υποδομών, ως βασική παράμετρος ανάπτυξης και βελτίωσης της ασφάλειας, αλλά και του βιοτικού επιπέδου.

«Η Δυτική Ελλάδα ανοίγει τον βηματισμό της και καλύπτει το χαμένο έδαφος. Γνώμονας μας η δημιουργία υποδομών που θα συντελέσουν στην ανάπτυξη κάθε γωνιάς του τόπου μας» πρόσθεσε ο κ. Μαυρομμάτης, υπογραμμίζοντας ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθούν έργα ή και θα ξεκινήσει η κατασκευή, έργων που είναι απολύτως απαραίτητα, όπως μεταξύ άλλων, η συντήρηση των επαρχιακών οδών (Καστράκι-Χαλικιόπουλο-Κομπότι, Πέτρωνα-Αλευριάδα, Ρουσεϊκα - Σπολάιτα, Κεχρινια - Λεπενού) και η βελτίωση της πρόσβασης προς Μονές της περιοχής. Επίσης θα γίνουν καθαρισμοί ρεμάτων και οδικών δικτύων αρμοδιότητας της Περιφέρειας, διαγραμμίσεις και τοποθετήσεις στηθαίων όπου απαιτείται. Παράλληλα θα εκτελεστούν νέες ασφαλτοστρώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας.
«Τα καλά νέα που μας έφερε σήμερα ο κ. Μαυρομμάτης, αποτελούν πραγματικά ανάσα για την πόλη μας. Με διαρκή συνεργασία και σωστό προγραμματισμό αναβαθμίζουμε την Αμφιλοχία. Θέλω να σημειώσω το διαρκές ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, τον οποίο και ευχαριστώ, τόσο προσωπικά όσο και εξ ονόματος των συμπολιτών μας»  ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γεώργιος Κατσούλας.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Προϊστάμενοι Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Κιτσοπάνος και Νικόλαος Μασίκας, καθώς και ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών από την έδρα της Περιφέρειας, Θεόδωρος Θανασούλιας. Παρόντες ήταν ακόμη, ο Θάνος Μαστραντωνάκης υπηρεσιακό στέλεχος των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας,  οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Νικας και Σοφία Ανδρίκουλα, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γεώργιος Λιάπης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Ροΐδης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ