Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Θλίψη στη Ναυπακτία για τον πρόωρο χαμό της Αλεξάνδρας Παπαθανάση

Έχασε τη μάχη με το θάνατο, στα 39 της χρόνια, η σύζυγος του πρώην δημάρχου Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση, Αλεξάνδρα Καλαμπούκα - Παπαθανάση, χτυπημένη από την επάρατη νόσο.
Η καλή Αλεξάνδρα άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το απόγευμα σε νοσοκομείο της Αθήνας βυθίζοντας στην θλίψη τα δυο μικρά παιδιά της, τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και όλους όσους τη γνώριζαν. Η Ναύπακτος έχασε ένα ..
γλυκό αγγελούδι που έδινε χαμόγελο και ζωή. Η ευγένεια, η αμεσότητά της, ο προσιτός της χαρακτήρας και η γλυκύτητά της θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής. 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. 
Θανάση κουράγιο.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ