Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ          Αγρίνιο,  25 Σεπτεμβρίου2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641 3 60302
FAX: 2641 0 48498 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την ανάθεση άμεσα μελέτης για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του σημερινού Νοσοκομείου Αγρινίου, μετά τη μεταστέγασή του, ζητά με επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.
Η επιστολή έχεις ως εξής:

     Κύριε Υπουργέ,
Όπως γνωρίζετε, προετοιμάζεται ήδη η μετεγκατάσταση του Νοσοκομείου Αγρινίου στο νέο σύγχρονο κτίριο που ανεγέρθη για το σκοπό αυτό.
Με τη μεταφορά, ανακύπτει το ζήτημα της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στο χώρο όπου σήμερα στεγάζεται το Νοσοκομείο. Ο χώρος αυτός, στον οποίο το ελληνικό δημόσιο έχει επενδύσει αρκετά χρήματα την τελευταία εικοσαετία, δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του και να ερημωθεί.
Ταυτόχρονα, η μεταφορά – που αποτελεί αναμφίβολα θετικό γεγονός – θα επηρεάσει τις λειτουργίες μιας μεγάλης περιοχής της πόλης, η οποία αναπτύχθηκε με επίκεντρο το Νοσοκομείο.
Κύριε Υπουργέ,
Επειδή οι εγκαταστάσεις όπου σήμερα στεγάζεται το Νοσοκομείο, ανήκουν στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, παρακαλώ να αναθέσετε  ΑΜΕΣΑ την εκπόνηση τεχνικοοικονομικής μελέτης για την αξιοποίησή των.
Θεωρώ ότι οι υποδομές που έχουν αναπτυχθεί στο συγκεκριμένο χώρο, είναι ικανές να ανταποκριθούν στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων στους τομείς Υγείας και Πρόνοιας, αρμοδιότητας του Υπουργείου σας (π.χ. μεταφορά Υπηρεσιών και Ιατρείων του ΙΚΑ, λειτουργία Κ.Υ. αστικού τύπου κλπ), χωρίς να αποκλείεται και όποια άλλη δραστηριότητα προκύψει από τη μελέτη.
Σας διαβεβαιώ, ότι ο Δήμος Αγρινίου είναι έτοιμος να συμβάλλει θετικά, με την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων, ώστε και η περιοχή να διατηρήσει το χαρακτήρα της και το ελληνικό δημόσιο να αξιοποιήσει την περιουσία του, εξοικονομώντας πόρους τους οποίους τόση ανάγκη έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ