Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοίγει ο δρόμος για 2.000 νέες προσλήψεις

Προσδοκίες για περίπου 2.000 νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού δημιουργούν οι σχεδιασμοί του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την κινητικότητα του προσωπικού στο Δημόσιο μετά την επικείμενη συμφωνία με την τρόικα. Έτσι, σύμφωνα με το ethnos.gr, τα υπουργεία…
καταρτίζοντας τον προϋπολογισμό τους για το 2013, παρά τη μείωση των κονδυλίων μισθοδοσίας, ανοίγουν την ατζέντα των προσλήψεων που θεωρούν απαραίτητες, καθώς οι κενές θέσεις μετά τις αποχωρήσεις προσωπικού δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν με μετατάξεις και διορισμούς από τη δεξαμενή των παλιών διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.
Οι ανάγκες σε εξειδικευμένο προσωπικό εντοπίζονται κυρίως στα υπουργεία Υγείας (παραϊατρικό προσωπικό), Προστασίας του Πολίτη (κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, μεταφραστές), Παιδείας (δάσκαλοι ειδικής αγωγής) και σε εξειδικευμένους οργανισμούς.
taxalia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ