Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορά 0,5% δείχνει νέα δημοσκόπηση

Στο 0,5% είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real news, ενώ η “Χρυσή Αυγή” βρίσκεται στην τρίτη θέση.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 22,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,4%, η Χρυσή Αυγή 9%, το ΠΑΣΟΚ 7,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5%, η Δημοκρατική Αριστερά 4,2%, το ΚΚΕ 4%, οι Οικολόγοι 1,2%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει στο 20,1%.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με ...... 35,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 31,8%, ενώ στο ερώτημα για το ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα, μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τόπου, η ΝΔ συγκεντρώνει το 26,2% και ο ΣΥΡΙΖΑ το 24,4%. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται να διατηρεί τη διαφορά στην καταλληλότητα ως πρωθυπουργός με 39,3%, έναντι 28,4% του Αλέξη Τσίπρα.
Σε ό,τι αφορά τον κυβερνητικό συνασπισμό, η εντύπωση των πολιτών είναι αρνητική για το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό 67,2%, έναντι 47,5% της ΔΗΜΑΡ και 44,7% της ΝΔ.
Αντιστοίχως, ως καλή αξιολογείται η στάση της ΔΗΜΑΡ (23,9%), της ΝΔ (23,6%), του ΠΑΣΟΚ (13,3%).
Θετική αξιολογεί την αντιπολιτευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ το 24,4% των ερωτηθέντων, έναντι του 50,6% που την αξιολογεί αρνητικά. Τη χειρότερη γνώμη, σε ποσοστό 69,5%, έχουν οι ερωτηθέντες για την αντιπολίτευση που ασκεί η Χρυσή Αυγή.
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ