Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σύσκεψη ΠΑΣΥ Αιτ/νιας στον Εμπεσσό - Κυριακή 30-9

Την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη και ώρα 20:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-συζήτηση που διοργανώνει η ΠΑΣΥ Αιτ/νιας, στον Εμπεσσό, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου.
Θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην αγροτική οικονομία και το πρόγραμμα δράσης – αντεπίθεσης της αγωνιστικής αγροτιάς, της ΠΑΣΥ.
Η βάρβαρη επίθεση στην ζωή και στο εισόδημα των λαϊκών στρωμάτων θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ φορτώνοντας τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στον λαό.
Στο πλαίσιο αυτών των αποφάσεων, των νέων μέτρων, της γενικότερης πολιτικής της ΚΑΠ και της Ε.Ε, η κατάσταση της μικρομεσαίας αγροτιάς χειροτερεύει με γοργούς και δραματικούς ρυθμούς. Η νέα ΚΑΠ 2014-2020 θα
περικόψει τις επιδοτήσεις, θα επιβάλει νέους περιορισμούς στην καλλιέργεια, θα ξεκληρίσει με γρηγορότερους ρυθμούς μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους συγκεντρώνοντας την γη και την παραγωγή στα χέρια λίγων επιχειρηματιών μεγαλοαγροτών.
Το αγροτικό κίνημα έχει μεγάλη εμπειρία, έχει καταγράψει σημαντικούς, μαζικούς, μαχητικούς και νικηφόρους αγώνες που στηρίχτηκαν στην οργάνωση, την πρωτοπόρα δράση της ΠΑΣΥ,  των Ενωτικών αγωνιστικών Ομοσπονδιών, των Αγροτικών Συλλόγων, των Επιτροπών Αγώνα, στην μαζική συμμετοχή των μικρομεσαίων αγροτών.
Στην επίθεση που δεχόμαστε χρειάζεται να απαντήσουμε με την δική μας αντεπίθεση και κλιμάκωση της δράσης μας διεκδικώντας άμεσα μέτρα στήριξης του αγροτικού εισοδήματος αλλά αυτό δεν αρκεί, χρειάζεται συνολική σύγκρουση και ρήξη με τις πολιτικές που εφαρμόζονται, με την ΚΑΠ με τον μονόδρομο της Ε.Ε, να καταργηθούν τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις και όλοι οι αντιλαικοί νόμοι. Για να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας μας, χρειάζεται να συνδέεται και να συντονίζεται με τον αγώνα των άλλων λαϊκών στρωμάτων, των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων στις πόλεις, της νεολαίας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!
Στην σύσκεψη θα παραβρεθεί το μέλος της πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ και βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραϊτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ