Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Eισβολή διαδηλωτών στην Ευρωβουλή σε εκδήλωση για την Ελλάδα

Μετά το Παρίσι και το Βερολίνο οι αντιδράσεις στα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ελλάδα οι αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών του ΔΝΤ και της ΕΕ μεταφέρθηκαν στις Βρυξέλλες και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μέλη της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην “Ελλάδα που Αντιστέκεται” Βρυξελλών» διέκοψαν την εκδήλωση με την ευκαιρία της επετείου από τη Μάχη του Μαραθώνα, την οποία διοργάνωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρυσούλα Παλιαδέλη.
Στην εκδήλωση, που διοργάνωσαν οι πολιτικές ομάδες των Σοσιαλδημοκρατών και των Φιλελεύθερων, εκτός από τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, παρόντες ήταν ο πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Χανς – Γκερτ Πότερινγκ, ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Φιλελεύθερος ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης και η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή. Στην αίθουσα, βρισκόταν επίσης η επίτροπος Μαρία Δαμανάκη. 
Οι διαδηλωτές εισήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης, ζήτησαν το λόγο και ανήρτησαν πανό.
«Βάρβαροι της EE και του ΔΝΤ ακούστε το καλά, οι λαοί της Ευρώπης ξεσηκώνονται ξανά». (ΕU – IMF barbarians listen up, Peoples of Europe are rising up), ανέγραφε το πανό στα αγγλικά. 
Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν επίσης στην ένταση που επικρατεί στην Κερατέα και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της.
Η αναταραχή διήρκεσε λίγα λεπτά. Η εκδήλωση διακόπηκε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και συνεχίστηκε κανονικά.
Από το http://politicanea.blogspot.com/
Πηγή: news.in   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ