Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                Αγρίνιο, 26 Μαρτίου 2011
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641 3 60302
FAX: 2641 0 48498 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Σταμάτη για την απογραφή και τον Ισολογισμό Έναρξης του νέου Δήμου αποκαλύπτει με τον πιο εύγλωττο τρόπο τους πραγματικούς λόγους της απουσίας της από την Επιτροπή Απογραφής.
     Η συμμετοχή σημαίνει γνώση και ευθύνη.
     Η παράταξη του κ. Σταμάτη, επέλεξε να απουσιάζει για να μη δεσμεύεται από τη γνώση της αλήθειας, ώστε να μπορεί να υιοθετεί και να προβάλει άκριτα και ανεύθυνα τους ισχυρισμούς και τα δημοσιεύματα κάποιων.
     Τέτοιες πρακτικές, που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή δύσκολη κατάσταση, δεν είναι πλέον αποδεκτές.
     Η έξοδος από την οικονομική κρίση και η υλοποίηση του προγράμματος «Καλλικράτης», δεν προσφέρονται για δημιουργία εντυπώσεων.
      Η δημοτική αρχή με ευθύνη και συνέπεια, προωθεί τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών.
      Η κοινωνία κρίνει και συγκρίνει.

ΣΧΟΛΙΟ: Γιατί το Γραφείο τύπου μας στέλνει σήμερα Δευτέρα την απάντηση ενώ αυτή δόθηκε χθες Κυριακή 27-3-11 σε δύο site της πόλης; Το γραφείο του δημάρχου δίνει αποκλειστικότητες σε κάποιους; 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ