Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από την Βουλευτή Αιτ/νιας Σοφία Γιαννακά, τον Δήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας Νίκο Σολδάτο, τον Αντιδήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας αρμόδιο για θέματα εκπαίδευσης Δημήτρη Φερεντίνο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παλαίρου Δημήτρη Κολοβό, συναντήθηκαν σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου με τον Ειδικό Σύμβουλο του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Κώστα Σκανδάλη και ζήτησαν την ανάκληση της απόφασης συγχώνευσης των Λυκειακών τάξεων Παλαίρου. 
Το βασικό επιχείρημα των εκπροσώπων του Νομού Αιτ/νιας ήταν, ότι το σχολείο υποδοχής των λυκειακών τάξεων Παλαίρου στη Βόνιτσα έχει ελλειπείς κτιριακές υποδομές αφού οι μαθητές κάνουν τα μαθήματά τους σε κοντέινερ.
Ο Ειδικός Σύμβουλος διαβεβαίωσε ότι θα εισηγηθεί θετικά το δίκαιο αίτημα και οι μαθητές θα παραμείνουν στο Λύκειο Παλαίρου έως ότου επιλυθεί το κτηριακό πρόβλημα της Βόνιτσας.
Κρίθηκε ωστόσο επιβεβλημένη μία συνάντηση όλων των Βουλευτών του Νομού Αιτ/νιας, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με την Υφυπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Εύη Χριστοφιλοπούλου και η συνάντηση ορίστηκε για την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 12μμ στη Βουλή των Ελλήνων.       

Πολιτικό Γραφείο
Σοφίας Γιαννακα
Τηλ. 210-3709201-3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ