Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Να μην κλείσουν το στρατόπεδο και το νοσοκομείο στο Μεσολόγγι Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Νίκος Καραπάνος
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να παρέμβουν οι βουλευτές και η τοπική αυτοδιοίκηση
 «Οργή και αγανάκτηση για τις πολιτικές που καλούνται να εφαρμόσουν οι εντολοδόχοι της τρόικας, προκαλούν τα δημοσιεύματα για τον υποτιθέμενο «Καλλικράτη» στις ένοπλες δυνάμεις και την υγεία.
Έτσι σήμερα, μετά τις καταργήσεις ενεργών σχολικών μονάδων σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σειρά παίρνουν το στρατόπεδο και το νοσοκομείο του Μεσολογγίου.
Πρέπει άμεσα να υπάρξει έντονη αντίδραση σ’ αυτούς τους σχεδιασμούς από τους βουλευτές του νομού και απ’ όλα τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και σύσσωμη την κοινωνία.
Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να κλείσει το νοσοκομείο του Μεσολογγίου, το οποίο ως γνωστό καλύπτει μια περιοχή 100.000 κατοίκων, αλλά και το στρατόπεδο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τοπική κοινωνία.
Πρέπει αυτοί οι σχεδιασμοί να τεθούν άμεσα στο καλάθι των αχρήστων» τονίζει σε γραπτή του δήλωση, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος με αφορμή δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου στα οποία γίνονται αναφορές για κατάργηση του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου (2/39 ΣΕ) και για συγχώνευση του νοσοκομείου Μεσολογγίου με αυτό του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ