Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αγρίνιο


  1. Συνελήφθησαν, την 28-3-2011 απογευματινές ώρες στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου δύο ημεδαποί ηλικίας 35 και 34 ετών αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το που επέβαιναν  κατελήφθησαν  να κατέχουν από κοινού  -2- γραμμ. αποξηραμένης ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
- Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν  κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.
 
  1. Συνελήφθησαν, την 28-3-2011 βραδινές ώρες  στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./ Α.Δ. Ακαρνανίας δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 22 ετών αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το που επέβαιναν κατελήφθησαν  να κατέχουν από κοινού  μια  χάρτινη συσκευασία περιέχουσα  - 30,1- γραμμ. αποξηραμένης ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
-         Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν  κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ