Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Laptop με 27 ευρώ!


Η Ινδία αντεπιτίθεται. Ο υπουργός Ανάπτυξης της χώρας, Kabil Sibal, παρουσίασε στα διεθνή ΜΜΕ το φθηνότερο φορητό υπολογιστή (laptop) στον κόσμο, τον οποίο θα μπορεί να προμηθευτεί οποιοσδήποτε έναντι του ποσού των 27 ευρώ!

Δεν υπάρχει κανένα λάθος σε αυτό που διαβάσατε. Δεν λείπει κανένα «μηδενικό» από την τιμή. Το laptop θα κοστίζει περίπου 27 ευρώ.

Ο Kabil Sibal είπε ότι ο υπολογιστής που θα έχει το λειτουργικό σύστημα Linux αναμένεται να παρουσιαστεί πρώτα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα το 2011 και πως σκοπός των δημιουργών του είναι να ρίξουν την τιμή πιο χαμηλά και να φτάσει ακόμα και κάτω από τα 10 ευρώ!

http://aletri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ