Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Σφαίρες στην καρδιά της Ελευθερίας"


"Φυσικά, τον Σωκράτη Γκιόλια κανείς μας δεν τον γνώριζε προσωπικά. Ήταν όμως ο εμπνευστής πολλών στον χώρο του blogging. Αυτός που έδειξε τον δρόμο στην ελεύθερη και αδέσμευτη παροχή πληροφορίας. Αυτός που μας άνοιξε τα μάτια και μας έφερε λίγα βήματα πιο κοντά στην αλήθεια.

Ελευθερία είναι ο άνθρωπος να βάζει μόνος του τα όρια της ζωής του, βασιζόμενος στις αρχές, στις αξίες και στις εμπειρίες. Αυτός ο ορισμός, ο καταλληλότερος που έχουμε ακούσει, δεν είναι απόφθευγμα κάποιου "μεγάλου" σοφού. Το έχει πει ένας "ανώνυμος", ένας από εμάς. Χωρίς να...
ξέρουν τον ορισμό, οι bloggers διαφυλάττουν την Ελευθερία ως κόρη οφθαλμού, βασιζόμενοι στις αρχές, στις αξίες και στις εμπειρίες τους. Και το καταφέρνουν καλά, αν δούμε το πόσο πολύ τους έχει αγκαλιάσει η κοινωνία.
Οι σφαίρες που καρφώθηκαν στο σώμα του Σωκράτη Γκιόλια, καρφώθηκαν και στην καρδιά της Ελευθερίας. Όσα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας αγαπούν την έννοια του blogging, θα αφαιρέσουν αυτές τις σφαίρες, μία προς μία, και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία το υπέρτατο αγαθό: Την Ελευθερία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.


Μοσχάτο Live!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ