Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Τι είπε ο Δήμαρχος Αγρινίου στη Δήμητρα Λαοπόδη στον Antenna-Star

Παύλος Μοσχολιός:  "Γνωρίζω ότι ο κ. Αντωνόπουλος έχει καταθέσει την υποψηφιότητα του στο ΠΑΣΟΚ. Με την υποψηφιότητα του αποδέχτηκε ταυτόχρονα την οποιαδήποτε επιλογή θα κάνει το ΠΑΣΟΚ. 

Εγώ θα στοιχηθώ με τον Βασίλη Αντωνόπουλο αν αυτός έχει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ".

 Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στον Αντέννα Σταρ ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός. Ο κ. Μοσχολιός αναφερόμενος στις εκλογές του Νοέμβρη για την αυτοδιοίκηση είπε ότι "οι δήμαρχοι κρίνονται με πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά κυρίως με αυτοδιοικητικά. Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κόσμος θα κρίνει εάν ο Μοσχολιός είναι επιτυχημένος δήμαρχος, εάν διοίκησε με διαφάνεια και ηθική βάση το δήμο Αγρινίου αυτά τα χρόνια".
Σχετικά με το χρίσμα για το δήμο Αγρινίου και την υποψηφιότητα Αντωνόπουλου ανέφερε "γνωρίζω ότι ο κ. Αντωνόπουλος έχει καταθέσει την υποψηφιότητα του στο ΠΑΣΟΚ. Με την υποψηφιότητα του αποδέχτηκε ταυτόχρονα την οποιαδήποτε επιλογή θα κάνει το ΠΑΣΟΚ. Εγώ θα στοιχηθώ με τον Βασίλη Αντωνόπουλο αν αυτός έχει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ".
Ο δήμαρχος Αγρινίου είπε επίσης ότι υπάρχει η σκέψη για τη δημιουργία δημοτικού ιατρείου και κοινωνικού παντοπωλείου  το επόμενο διάστημα ενώ αναφέρθηκε και στους απλήρωτους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
Ολόκληρη η συνέντευξη του δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού στην ιστοσελίδα http://www.antenna-star.gr/.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ