Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

7o AGREENIO OPEN AIR FESTIVAL



Με μεγάλη επιτυχία έληξε το 7ο agreenio open air festival .
Οι νέοι της πόλης γέμισαν το Δημοτικό πάρκο το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου 2010 και παρακολούθησαν τις παράλληλες δραστηριότητες του ανανεωμένου Φεστιβάλ.
Το Σάββατο γνωστοί "γκραφιτάδες" απ’όλη την Ελλάδα, αλλά και παιδιά από την πόλη μας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στους καμβάδες, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Το Σάββατο και την Κυριακή το κηποθέατρο πλημμύρισε από νέους και νέες που απόλαυσαν τις μουσικές ικανότητες ερασιτεχνικών μουσικών συγκροτημάτων από το Αγρίνιο αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, στο HipHop, στη Rock μουσική και στο Heavy Metal.
Παράλληλα στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια πολλοί φίλοι του skate δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο skate park  που είχε στήσει ο Δήμος Αγρινίου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ