Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Αποχώρηση από μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Θεστιέων



Κύριε Πρόεδρε
Σαν πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Καινουργίου «ΟΙ ΘΕΣΤΙΕΙΣ» αλλά και σαν μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου ΔΟΞΑΣ Καινουργίου έγινα αποδέκτης έμμεσων κατηγοριών και χαρακτηρισμών από τα επίσημα δημοτικά χείλη του Δήμου μας. Κατηγοριών και χαρακτηρισμών που δείχνουν την  εμπάθεια του Δήμου προς τους πολιτιστικούς και τοπικούς συλλόγους του Δήμου Θεστιέων. 

Διαφυλάττοντας «ως κόρην οφθαλμού» το κύρος των συλλόγων που υπηρετώ αλλά και την προσωπική μου αξιοπρέπεια, ειλικρινά λυπάμαι αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες εμπάθειας, που εκφράζονται από τα επίσημα δημοτικά χείλη, δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος της ΔΗΚΕΘΕ και παρακαλώ πολύ να κάνετε δεκτή την αποχώρησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της.


Παναγιώτης Σαβελώνας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ