Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Η ΟΛΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΔΕΠ) ΑΓΡΙΝΙΟΥ



    Ο.Λ.Μ.Ε.
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255
FAX: 210 32 27 382 – 33 11 338
e-mail: olme@otenet.gr                               Αθήνα, 14/7/10

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής  Παιδείας (ΔΕΠ) του Δήμου Αγρινίου με βάση την οποία σχολικό κτίριο, που ανήκει στο 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου, παραχωρείται στο Πανεπιστήμιο.
           Δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε μια τέτοια απόφαση, διότι στην πόλη του Αγρινίου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχολικής στέγης με αποτέλεσμα οι μαθητές να στοιβάζονται σε 30ρια τμήματα. Στο εν λόγω κτίριο στεγάζονταν φέτος το 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου, ενώ επρόκειτο να μετακινηθεί το 5ο Λύκειο Αγρινίου.
            Η συγκεκριμένη απόφαση της ΔΕΠ Αγρινίου είναι ταυτόχρονα παράνομη, γιατί το εν λόγω κτίριο (διδακτήριο) ανήκει στην β/θμια εκπαίδευση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 1894/90 όπως ισχύει σήμερα) και τις διοικητικές διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί για την εφαρμογή της.
              Ζητάμε λοιπόν, σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της  Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νιας, το Υπουργείο Παιδείας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα, γιατί διαφορετικά θα οξυνθεί κατά πολύ το ήδη υπάρχον κτιριακό πρόβλημα στο χώρο της β/μιας εκπαίδευσης στην πόλη του Αγρινίου.
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ