Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Δημήτρης Σταμάτης: "Το έργο της Διοικούσας Επιτροπής πρέπει να είναι προς άλλη κατεύθυνση και όχι προς την κατεύθυνση της ευθείας αναμείξεως της στις αυτοδιοικητικές εκλογές"


«Την ώρα που από πολλές πλευρές εκφράζονται αμφιβολίες ως προς την υλοποίηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος λόγω της νέας πολιτικής “Καλλικράτη” και στο Υπουργείο Παιδείας, θα ήθελα να εκφράσω τη θέση μου απευθυνόμενος στη Διοικούσα Επιτροπή ότι το έργο της πρέπει να είναι προς άλλη κατεύθυνση και όχι προς την κατεύθυνση της ευθείας αναμείξεως της στις αυτοδιοικητικές εκλογές», αναφέρει σε συνέντευξη του στον Αντέννα Σταρ ο βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης.
Τις προηγούμενες ημέρες η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας σε ανακοίνωση της εξέφρασε “τις ευχαριστίες της προς την τοπική κοινωνία του Αγρινίου για την ικανοποίηση πάγιου αιτήματος των φοιτητών καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του για μεταφορά του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών σε γειτονικό χώρο του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου.
Η ικανοποίηση του αιτήματος από τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, συγκεκριμένα του Δήμου Αγρινίου που επιδιώκει την ισχυρότερη παρουσία του Πανεπιστημίου στην πόλη του Αγρινίου και της Νομαρχίας Αιτωλοακαρνανίας, αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα της συνεργασίας του Πανεπιστημίου με τους τοπικούς φορείς”.
"Ίσως η νέα Διοικούσα Επιτροπή να μην γνωρίζει τις “προσπάθειες” που καταβλήθηκαν στο παρελθόν για να πάνε οι φοιτητές στη Νεάπολη και να αντιμετωπίζουν πάμπολλα προβλήματα με τα μαθήματα, τους καθηγητές και τις μετακινήσεις τους" είπε ο κ.Σταμάτης και αναρωτήθηκε
"μήπως μπορεί η Διοικούσα Επιτροπή να απαντήσει στο τι μέλλει γενέσθαι με το νέο Καλλικράτη στην Παιδεία που ετοιμάζει η κ. Διαμαντοπούλου;
Μήπως η ανακοίνωση της ίδρυσης του Εφετείου στο Αγρίνιο, επιτέλους, ήρθε για να αμβλύνει τις εντυπώσεις; Μήπως κάτι πρέπει να παρουσιάσουν στους πολίτες λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές και ήρθε η στιγμή να ευλογήσουν τα γένια τους";
Σχετικά με την υλοποίηση του Εφετείου στο Αγρίνιο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου πλέον θεωρώ ότι είναι δεδομένη η δημιουργία Εφετείου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Χαιρετίζω το έργο αυτό και οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους συνέβαλαν διαχρονικά στην επίτευξη του στόχου αυτού.
Ολοόκληρη η συνέντευξη στην ιστοσελίδα http://www.antenna-star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ