Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με αναφορές κάποιων μέσων ενημέρωσης, ότι αυτοδιαγράφονται από  την Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα από την Δημ. Τ.Ο Αγρινίου της οποίας είναι μέλη της, οι κύριοι Αλπέντζος Θεμιστοκλής (Λάκης) και Τσακαλογιάννης Αλέξανδρος, σας αναφέρω ότι καμία αίτηση αυτοδιαγραφής δεν υπήρξε έως σήμερα.

Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα της Κεντροδεξιάς και του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού.

Στεκόμαστε όλοι μαζί δίπλα στον απλό πολίτη που σήμερα συνθλίβεται από τις καταστροφικές και άδικες πολιτικές της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτό τον αγώνα κανείς δεν περισσεύει, όλοι μαζί είμαστε στην πρώτη γραμμή.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ