Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Η ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΘΕΣΤΙΑ ΔΡΟΜΟΙ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΤΙΕΩΝ


Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Όμιλος ΔΟΞΑ σας ενημερώνει ότι οι Αθλητικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΘΕΣΤΙΑ 2010 θα πραγματοποιηθούν από την ΔΟΞΑ στο διάστημα από 22 έως 29 Αυγούστου κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης.

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης σας έχει ήδη ανακοινωθεί από τις 06 Ιουλίου 2010.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει κανενός είδους συνεργασία με το ΔΗ.ΚΕ.ΘΕ.-Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Θεστιέων την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010.

Η οποιαδήποτε ανάμειξη και εμπλοκή του ονόματος του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ στις εκδηλώσεις ΕλαιοΘΕΣΤΙΑ 2010 ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Θεστιέων στο χρονικό διάστημα από

18-31 Ιουλίου είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ

και προς τούτο επιφυλασσόμαστε για κάθε Νόμιμο.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ