Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Γιατί δεν συζητείται στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλ/νίας ο «Καλλικράτης»;


Στις 5 & 6 Μαΐου γίνεται το έκτακτο συνέδριο της ΕΝΑΕ στην Αθήνα, δηλαδή των εκλεγμένων αντιπροσώπων από τα Νομαρχιακά συμβούλια. Το επίδικο ζήτημα θα είναι, όπως καταλαβαίνεται ο Καλλικράτης (ανακοινώθηκε το χωροταξικό από τον Ραγκούση), η Ν.Α. Αιτωλ/νίας δεν έχει συνεδριάσει για το χωροταξικό του νομού, όπως γράφει σε επιστολή του προς το πρόεδρο του Ν.Σ. ο Γιώργος Σολτάτος (ΝΑΣ), όπου τον ρωτάει: «τι θα εκπροσωπήσουν στο συνέδριο οι εκπρόσωποι του Νομαρχιακού Συμβουλίου; Τις προσωπικές τους θέσεις; Του κόμματός τους (μάλλον Γιώργο) ή του κ. Νομάρχη;  Οι εκπρόσωποι δεν είναι διορισμένοι αλλά εκλεγμένοι από το Ν.Σ και οφείλετε έστω και την τελευταία στιγμή να συγκαλέσετε τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου για να αποφασίσουν, τι θα μεταφέρουν σε αυτό το σοβαρό θέμα οι αντιπρόσωποί μας, αναφέρει στην επιστολή του».
Όσον αφορά για τη θέση του παρατηρητή στο συνέδριο που του προτάθηκε αυτό απορρίφτηκε μετά βδελυγμίας, όπως έπρεπε να κάνει κάθε ένας λογικός άνθρωπος αφού η παρουσία αυτή θα ήταν χωρίς αντικείμενο όπως απάντησε στον Πρόεδρο του Ν.Σ. ο συμπαθής κατά τα άλλα Γιώργος. 

Μη «χολοσκάς» «μωρέ» Γιώργο έχουν αποφασίσει τι θα πουν: Το ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει γιατί δεν του βγαίνουν τα κουκιά και οι άλλοι θα καταγγείλουν τον «Καλλικράτη» που έφτιαξαν μαζί στη ΚΕΔΚΕ! Και ο Τζάνης περιμένει από τα συντρόφια… Δήμο Μακρυνείας!!

"Ο Γυρολόγος" 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ