Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Χρ. Βερελής: "Είχε και pay roll δημοσιογράφων η Siemens"!..


Τι αποκάλυψε ο Χρ. Βερελής και με τι "απείλησε" ο Π. Καμμένος

Το επόμενο διάστημα προβλέπεται συναρπαστικό  όσον αφορά τις αποκαλύψεις στην έρευνα που γίνετε  για το σκάνδαλο της Siemens. Μιλώντας στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra 3 ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Πάνος Καμμένος είπε ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής και θα βγει με τον κόσμο στους δρόμους αν επιχειρηθεί συγκάλυψη ενώ έκανε λόγο για στρεβλή μεταφορά των συζητήσεων στην Επιτροπή σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Χρίστος Βερελής που παρενέβη τηλεφωνικά κι αυτός, αποκάλυψε ότι σύμφωνα με επίσημα έγγραφα η Siemens, όταν ήταν υπουργός, είχε...

 ενεργοποιήσει pay roll δημοσιογράφων στη χώρα μας για να γράφουν εναντίον του επειδή πήγαινε κόντρα στις επιλογές της εταιρείας!
Επίσης αναφερόμενος στις διαρροές για το όνομά του, δήλωσε ότι ο ίδιος δεν υπέγραψε καμία σύμβαση με την Siemens, ότι δεν είχε καμία σχέση ως υπουργός Μεταφορών με το το θέμα του C4I, ότι δεν μετείχε στο ΚΥΣΕΑ που είχε λάβει τις σχετικές αποφάσεις, ότι όταν ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση της ΜΑΝ παραιτήθηκε από βουλευτής και από τη βουλευτική ασυλία, ότι έχει προτείνει εδώ και δύο χρόνια να αναρτάται στο διαδίκτυο το πόθεν έσχες των πολιτικών καθώς και ότι έχει στείλει δύο επιστολές στην Εξεταστική Επιτροπή για την Siemens με τις οποίες ζητά να καταθέσει καθώς και ένα πολυσέλιδο υπόμνημα με είκοσι σχετικά έγγραφα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ