Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ενα τεράστιο όχημα μέρα μεσημέρι στην Αντιρίου-Ιωαννίνων δημιουργεί προβλήματα

Το τεράστιο και βαρύ όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες κινείται αυτή την ώρα στην Εθνική οδό Αντιρίου-Ιωαννίνων με πάρα πολύ αργή ταχύτητα.Εμείς το συναντήσαμε στις 12:50 στην ευθεία της Αγίας Ελεούσας με κατεύθυνση προς το Αγρίνιο.
Οπως  αντιλαμβάνεστε έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων και τα παράνομα κι επικίνδυνα προσπεράσματα πάνε κι έρχονται σ' ένα δρόμο που διαθέτει από μια λωρίδα κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση.Την απουσία της τροχαίας αναπληρούν δυο συνοδευτικά οχήματα της εταιρείας.
Καθόσον στο Αιτωλικό ο κόμβος της Ιονίας οδού είναι κλειστός όλη η κίνηση διεξάγεται μέσω Αγρινίου.
Ο Θεός ας βάλει το χέρι του!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ